Rader

Mellan alla dessa rader finns en oförtäljd historia, ett djup att utforska. Här finns en plats där vi kan dyka rakt i och omslutas av vad helst det har att erbjuda för att lära oss mer om vår yttre och inre värld. Följer du med?

Jag vill: Äktenskapsbrott

Niklas ligger med Pia. Han berättar ingående om alla detaljer för en nära väninna. Hon i sin tur skvallrar inte för någon, speciellt inte för Niklas fru Karolina. När Niklas avslöjar att han vill ha barn med både sin fru och sin älskarinna samtidigt får hon nog. Hon tar fram geväret hon fått i arv. Jaktsäsongen kan börja.

I Äktenskapsbrott utforskar Åsa Ericsdotter människornas obehagliga sidor: otrohet, svartsjuka och de avgrundsdjupa avstånden mellan två personer. Liksom i Svårläst (2010) tar hon med sig sin särpräglade och hyllade prosalyriska stil in i romanformen.

Albert Bonniers Förlag

Jag tjatar lite mer om Åsa Ericsdotter. Nu är jag främst sugen på Svårläst, men om vi kommer bra överens efter den lär jag vilja läsa Äktenskapsbrott. Otrohetsaffärer är generellt sett inte min grej, men det beror helt på hur de skildras.

Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page

Fler inlägg taggade som

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag vill: Äktenskapsbrott